19 L-es Szentkirályi, Domi-Aqua ballonos víz

19 L-es ballonos vizek

Ballonos vizek kiszállítása

A ballonos vizek kiszállítása szolgáltatási területünkön ingyenesen elérhető mindenki számára. Legyen az céges vízszállítás vagy lakossági házhoz szállítás, egyaránt díjmentesen juttatjuk el ballonos vizeinket a pontos címre. Egyedi megrendeléseket is teljesítünk. Nagyobb mennyiségeket is azonnal eljuttatunk előre egyeztetés után.

Ballonos víz kínálatunk

Kizárólag a legjobb értékekkel rendelkező, minőségi ivóvizeket tartjuk és forgalmazzuk. Ezekből tud mindenki választani: Szentkirályi, Szentkirályi Emese, Domi Aqua. A vizek összetételéről részletes adatok ITT

Ballonos vizek megrendelése

Termékeinkre és a hozzájuk tartozó kiegészítőkre hétköznap 8:00 – 16.30 óra között tudják leadni rendeléseiket. Email-ben bármelyik napon üzenhetnek. Amilyen gyorsan csak lehet válaszolunk, illetve felhívjuk telefonon a kiszállítás kapcsán.

Maximálisan kiszolgálunk minden igényt

Új megrendelőinknek segítünk kiválasztani a számára legelőnyösebb termékeket. Régi- és új vásárlóinknak pedig lehetőséget adunk arra, hogy a vízszállításhoz megválasszanak egy heti fix időpontot. Így előzetes egyeztetés nélkül, mindig ugyanabban az időpontban cseréljük ki az üreseket a teli ballonokra. Próbálja ki a prémium Picur szörpöket is.