Szóda és szörp

Szóda és szörp a nyerő kombináció

A szóda önmagában remek szénsavas ital. Nyári melegben kifejezetten jól esik egy pohár hideg és hűs szódavíz, vagy akár két pohár. A buborékos vízről megoszlanak a vélemények, de aki egyszer rákap az ízére, az biztosan szeretni fogja jó sokáig. A szóda a fröccs elengedhetetlen összetevője, de talán azt sem túlzás állítani, hogy a szörpnek is.

Szóda és szörp elkészítése

Egy finom és minőségi szörp még csapvízzel is élvezetes frissítő tud lenni. Azonban a szódával kevert szörp mégiscsak sokkal nagyobb élményt nyújt. Van aki a szódavízbe önti a számára megfelelő szörpmennyiséget, és elkeveri utána szépen fokozatosan. De van olyan is aki előbb a szörpöt tölti ki a pohárba, és utána rázúdítja a szifonból kilövelő szóda vízsugarat. Amikor felhabzik, és fröcsög mindenfelé a sok illatos, ízletes elegy, az leírhatatlan. Már csak egy nagyot kell kortyolni a pohárból.

Szörp és szóda
Szörp és szóda

Prémium szörp a jó frissító alapja

Sokféle szörpből válogathatunk manapság. Vannak az ízesített, pusztán aromából és cukorból gyártott szörpök. Ezeket talán túlzás is szörpnek nevezni. Aztán vannak a sűrítményből készült termékek, de azon belül is változik az adott íz sűrítmény tartalma. A prémium szörp már minimum 50% gyümölcstartalommal rendelkezik. Magas az adott ízre vonatkozó sűrítmény tartalma. Természetazonos aromát adnak hozzá, és csökkentett cukorral készítik. Fontos még, hogy nincs bennük mesterséges színezék sem. Na ez már minőségi szörp. Egy ilyen szörpből mennyei üdítő keverhető szódával.

Szódagép bérlés kedvező feltételekkel a VIZES-KOCSi KFT.-től.

Comments are closed.