Szódagép bérlés és eladás

Szódagép

Szódagép bubis víz előállításához

Az idei év végére megközelítő becslések alapján elérjük a 600 milliárd műanyag palack eladást egy éve alatt. Ez új rekord az előző évtizedekhez képest. Az eldobható PET palackot vízfogyasztás még egy jó darabig divat marad, de már vannak helyettesítő leshetőségek. Egyre nagyobb hangsúlyt kap a környezetvédelem, és a környezettudatos szemléletmód. A mentes víz fogyasztók viszonylag egyszerűen megtudják oldani, hogy ugyanabból a pohárból, vagy hordozható flakonból igyanak. Nem kell újra és újra megvenni a bubis vizet útközben, mert elég egy vízcsap is a töltéséhez. A szénsavas szódavíz vagy szikvíz kedvelőinek azonban, az utánpótlás tekintetében már nehezebb dolguk akad. Erre nyújt megoldást otthon vagy munkahelyen egy szódagép beszerzése.

Multifunkcionális szódagépek

A hagyományos otthoni szódásszifon kisebb mennyiségű buborékos víz előállítására alkalmas ugyan, de ha újra készíteni kell egy adagot, akkor mehet bele a patron. A szifonpatron pedig elég gyorsan elfogy, és akkor lehet venni a következő adagot. Ehhez képest egy otthoni szénsavas vizet előállító vízadagoló automata sokkal korszerűbb és takarékosabb. Nem beszélve arról, hogy még a csapvizet is megtisztítja, ha hálózatra köthető változat van üzembe helyezve. Ugyanakkor a ballonos víz automaták között is van bőven választék szénsavas variációkban. Az ásványvíz pedig eleve szűrt víz, plusz még ásványi-anyagokat is magában rejt. Ráadásként még annyit, hogy ezek a szódagép automaták képesek a hőfokot is szabályozni, és az adagoló is állítható. Lehet poharankénti mennyiséget, de akár 1-15 L szódát is képes egyszerre kiadagolni minőségromlás nélkül.

Szódagép üzemekbe, irodákba, otthonra

Minden ügyfelünk részére biztosítjuk a fennakadások nélkül működő legmodernebb szénsavas szódagépeket házi- és ipari felhasználásra. Továbbá garantáljuk a rendszeres tisztítási és karbantartási munkálatok maradéktalan elvégzését. A vízadagoló automata vásárlás vagy bérlés esetén pedig vállaljuk a vízutánpótlás díjtalan kiszállítását. Rendelkezésre állunk szaktanácsadás, automata üzemeltetés- és választás kapcsán is. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szódagépre, vagy bármilyen vízadagoló automatára van szüksége. A VIZESKOCSI jó választás a kulturált- és minőségi vízfogyasztáshoz. TOVÁBB AZ AUTOMATÁKHOZ