19 L-es Szentkirályi, Domi-Aqua ballonos víz

Ballonos víz

Egészséges Szentkirályi és Domi-Aqua ballonos víz

Minden általunk forgalmazott ballonos víz támogatja a szervezetünk egészséges működését. A természetes ásványokat tartalmazó ballonos vizek rendszeres fogyasztása tehát a hétköznapok során is javasolt. Munkahelyeken és a családi mindennapok igénybe veszik az embert. A ballonos vizek speciális vízadagolókkal mindenki számára lehetőséget teremtenek a folyadék utánpótlásra. A VZES-KOCSI cégek és magánemberek részére is kiszállít vízadagolókat és kiváló ballonos vizeket.

19 literes ballonos víz

A 19 literes kiszerelés elsőre soknak tűnik, de csakhamar kiderül, hogy egy nagyobb családban, vagy munkahelyen ahol többen dolgoznak hamar kitud fogyni. Szerencsére mi azonnal szállítjuk a vízutánpótlást amint hívnak bennünket. Árban abszolút megfizethető, és gyorsan cserélhető az üres ballon egy újabb telire. Minden ember számára kedvező hatású vízfogyasztás a ballonos vizek révén nem akadály többé.

A természet kincse

A 19 literes Szentkirályi Szent István és Emese ásványvíz földalatti folyókból kerül kitermelésre. Természetes kalcium és magnézium tartalma megmarad a csúcstechnológiájú feldolgozó gépsorokon való feldolgozása után is. Ezért ennek a ballonos víznek a fogyasztása kifejezetten egészséges. A jó vízhez néha érdemes egy adag prémium szörpöt is vegyíteni.

Ásványianyag tartalom

Ásványi anyag tartalom: Kalcium (Ca2+): 58 mg/l, Nátrium (Na+): 37 mg/l, Magnézium (Mg2+): 21 mg/l, Hidrogén-karbonát (HCO3-): 407 mg/l, Összes ásványi anyag: 560 mg/l, Nitrát: nem kimutatható, Nitrit: nem kimutatható