Vízadagolók

Mindent tudó vízadagolók a zöldebb világért

A VIZES-KOCSI vízadagolók, hálózati automaták és ballonos vízautomaták megteremtik az egészséges, folyamatos és kulturált vízfogyasztás lehetőségét. Ezek a vízadagolók minőségi, tiszta vizet “öntenek” a poharakba. Közös bennük az egyszerű kezelhetőség, környezetbarát működés, energiatakarékosság. A jövő már itt van a jelenben.

Amiben közös mindegyik vízadagoló automatánk

A cégünk által forgalmazott korszerű vízadagoló gépek garantálják mindenkinek, hogy károsanyag mentes, friss és tiszta vizet fog inni. És amit még tudnak. Érintőgombos kezelőfelület. Beépített LED-es világítás Digitális kijelző. Hideg-forró hőfok szabályozás. Mentes- és szénsavas víz előállítás. Szűrt víz. Nyomógombos ciklikus adagolás: 2 dl víz egyszerre. Szivattyús adagolás: folyamatos víz adagolás.

Hálózati vízadagolók vs. Ballonos vízadagolók

Mindkét vízadagoló berendezésnek megvannak a sajátosságai. A hálózatihoz nincs szükség vízhordásra, valamint plusz helyhez a göngyöleg tárolásához. A ballonos ugyan ebben a tekintetben a hálózati mögé kerül a versenyben, viszont cserébe eleve szűrt vizet kap mindenki, sőt ásványianyag tartalommal megtöltve.

Baktériumoktól mentes tiszta víz

Hálózati vízadagolók közvetlenül a vízvezetékhez csatlakoznak. Így nagy előnye a ballonos adagolókkal szemben, hogy a vízutánpótlás adott. A hálózati vízadagolókba több szűrőrendszer is bevan építve. Az egyik szűrő a csapvízből kiszűri a legapróbb szennyeződéseket, kémiai anyagokat, mint például a klór. A következő erőpróba a tovább folyó víz számára az UV- vagy mikrobiológiai tisztítás. Ultraibolya fény veszi kezelésbe a vizet, és szinte 100%-ban eltávolítja az összes baktériumot.

Ásványianyag tartalom

Ballonos vizek eleve szűrt vizek, de azért az adagolókban szintén van szűrő beépítve, ami az esetleges mikro- és makro szennyeződések vízbe kerülését megakadályozza. De ez csak a túlbiztosítás miatt van így, hiszen a mélyből kinyert víz, komoly szűrőberendezéseken megy keresztül mire a ballonokba töltik. Az ásványvíz összetétele hasznos az emberi szervezet számára. Ebben a tekintetben a ballonos víz megelőzi a hálózati vizet. A műanyag hordókat valóban tárolni kell, de csak addig amíg az új vizek érkeznek. Ezek kicserélődnek, így nem halmozódik fel hulladék. Tehát a ballonos vízről is elmondható, hogy abszolút környezetbarát. A víz pedig egyedülálló a kategóriájában.

Plusz: A Szentkirályi 19 L-es ballonos vizek kalciumot és magneziumot is tartalmaznak

Összességében a hálózati és ballonos vízadagolók is megfelelő választás a minőségi vízfogyasztáshoz, és jó irány a zöldebb környezetért. Próbálják ki a prémium Picur szörpöket is.

Comments are closed.