Ballonos vizek

Szentkirályi 19 L

A Szentkirályi ásványvíz Szent István királyról, a magyarok államalapítójáról kapta a nevét. A 206 méter mélyen található, több millió éves földalatti folyóból származó ásványvíz kalcium és magnézium tartalmával erősíti a csontozatot és a szívet. Ezen kiváló tulajdonságának köszönhetően 2004 elején meghívást kapott a párizsi Ásványvíz Világkiállításra. A Szentkirályi ásványvíz e rangos versenyen elnyerte a legjobb külföldi ásványvíznek járó világdíjat a szénsavmentes kategóriában. A nagyszabású rendezvényen a Szentkirályi mellett a német, hongkongi, dél-afrikai, angol, svájci, olasz, horvát, cseh, osztrák és amerikai cégek által felvonultatott, több mint száz márka ásványvizét versenyeztették, a legszigorúbb szabályok figyelembevételével. A bírák döntése alapján Aqua-Eauscar díjat nyert magyar Szentkirályi ásványvíz egy csapásra nagy múltú ásványvizeket utasított maga mögé.

Szentkirályi ballonos víz rendelés

Ásványi anyag tartalom: Kalcium (Ca2+): 63 mg/l, Nátrium (Na+): 21 mg/l, Magnézium (Mg2+): 26 mg/l, Hidrogén-karbonát (HCO3-): 400 mg/l, Összes ásványi anyag: 520 mg/l, Nitrát: nem kimutatható, Nitrit: nem kimutatható
pH: 7,4

Ár: 2650 Ft + ÁFA (Budapesten kívül áraink eltérnek)

Szentkirályi Emese 19 L

Az Emese természetes szénsavmentes ásványvíz a Szentkirályi termékcsoport tagja. Az ásványvíz 406 m mélyről származik, kellemes, mellékíztől mentes kiváló frissítő és szomjoltó hatású, édes ízű víz. Ásványi anyag tartalma révén hozzájárul a szervezet napi kalcium és magnézium szükségletének pótlásához. Enyhén lúgos kémhatása (pH = 7,5) és hidrogén-karbonát tartalma által fogyasztása segít visszafordítani a szervezet elsavasodását.

Ásványi anyag tartalom: Kalcium (Ca2+): 58 mg/l, Nátrium (Na+): 37 mg/l, Magnézium (Mg2+): 21 mg/l, Hidrogén-karbonát (HCO3-): 407 mg/l, Összes ásványi anyag: 560 mg/l, Nitrát: nem kimutatható, Nitrit: nem kimutatható

 

Ár: 2350 Ft + ÁFA (Budapesten kívül áraink eltérnek)

Domi-Aqua 19 L

Szénsavmentes

Többszörösen szűrt, UV lámpával tisztított minőségi ivóvíz. 

Ár: 1650 Ft + ÁFA

Füredi-Ion 19 L

Lúgos víz (ph 9,3)

A többszörösen szűrt, ionizált, lúgos kémhatású FÜREDI ION pH 9,3 egy nagyon tiszta, egészséges ivóvize. A Tiszafüredi Thermál Kft által kifejlesztett ionizáló készülék nagy pontosságú elektromos és mágneses energiát alkalmazva szétválasztja a vizet lúgos és savas összetevőire kémiai anyag hozzáadása nélkül.Az ionizált lúgos víz a szervezetbe jutva segít a savak semlegesítésében és elősegítheti testünk sav-bázis egyensúlyának helyreállítását.

Füredi Ion pH 9,3. 19 literes lúgos víz - ballonos víz - Vizeskocsi

Füredi Ion pH 9,3 19 literes lúgos víz

Ár: 3850 Ft + ÁFA

Ballon betét díj

Ár: 2700 Ft + ÁFA