Szolgáltatások

Bérlés

Az egyik legjobb megoldás az Ön számára, ha vízadagolót bérel tőlünk. S mivel választékunk igen széles, biztosan megtalálja az Ön számára leginkább megfelelőt. Természetesen segítünk a választásban.

Ez után pedig folyamatosan, az Ön igényeihez igazodva gyorsan, rugalmasan, ingyenesen a megadott címre visszük a megrendelt ballonos vagy palackos ásványvizet.

Tisztítás (15 000 Ft + ÁFA)

Ásványvíz adagolóink küllemre igen tetszetősek, de a külcsín mellett igen fontos a belbecs is. Ezért fokozottan ügyelünk az adagolók belső tisztaságára. Ön, kedves fogyasztó, akkor élvezheti igazán ásványvizeink zamatát, ha a nedű patyolat tiszta rendszeren keresztül átfolyva kerül poharába.

Ennek érdekében időközönként elszállítjuk készülékét – természetesen cserekészüléket biztosítunk-, és az élelmiszer és italiparban használt tisztító és fertőtlenítő szerek bevetésével tökéletesen tisztává varázsoljuk berendezését. Az így megtisztított adagolót többszöri átöblítés és külső tisztítás után újra használhatja.

Vízadagoló gépek javasolt fertőtlenítése, tisztítása

A vízadagoló beüzemelése és szervizelése

Nagy öröm számunkra, ha mindenben elnyertük tetszését és megköttetett  közöttünk a szerződés. Ez után már csak az van hátra, hogy az Önnek megfelelő időpontra kiszállítsuk készülékét és beüzemeljük azt.

Az ásványvíz adagoló kiszállítása beüzemelése szerződött partnereinknek ingyenes.

Előfordulhat, hogy az idő során valamilyen problémája merül fel az adagolóval kapcsolatban. Nem kell mást tennie, mint értesíteni bennünket a vizforras@tolna.net e-mail címen vagy  hívnia a 06 20/440-3061-es telefonszámot és munkatársunk  készséggel áll rendelkezésére. Ha lehet, a helyszínen megoldja problémáját, ha nem, elszállítja a készüléket és a javítás idejére cserekészüléket biztosít.