Szódagép bérlés a VIZESKOCSI-tól

Szódagép bérlés

Szódagép bérlés a VIZESKOCSI-tól

A VIZES-KOCSI szódagép bérlés terén is tökéletes alternatívákat kínál mindenki számára. Mindkét kategóriában tartunk minden igényt- és ízlést kielégítő vízadagoló automata berendezéseket raktáron. Szénsavas ballonos vízadagolók. Hálózati szénsavas vízautomaták, poharas és szivattyús változatban mind elérhetők azonnali kiszállítással.

Szódagép bérlés ár

A szódagép bérlés fix havi díj ellenében realizálható. Típusonként változó az ár, ami a vízautomaták tulajdonságaiból és funkcionalitásuk különbségeiből adódik. A vízadagoló eszköz kiválasztása után, aminek a kiválasztásában természetesen segítünk, a megbeszélt időpontban leszállítjuk az automatát. A bérleti szerződés lejáratát követően lehetőség van hosszabbításra, vagy adott esetben megszüntetésre is. HÁLÓZATI VÍZADAGOLÓK BÉRLETI DÍJA: ITT BALLONOS VÍZADAGOLÓK BÉRLETI DÍJA: ITT

Karbantartás a bérlés ideje alatt

A szénsavas vízadagolókat rendszeresen tisztítjuk, és meghibásodás esetén szervizeljük is őket. A javítás ideje alatt cseregépet biztosítunk, majd a javítást követően visszacseréljük az eredetileg bérbe vett vízadagolóra. Minden vízadagolóra garanciát vállalunk.

Mi is a szóda

A szódavíz szénsavval dúsított víz, vagy hivatalosabban nyomás alatt lévő szénsavas ital. Sokszor helytelenül Jedlik Ányost említik a köznyelvben, mint a szódavíz feltalálóját, holott az Joseph Priesley volt. 1767-ben adott hozzá először mesterségesen szén-dioxidod a vízhez, és ezzel megszületett a szódavíz. A háza mellett üzemelő sörfőzdében megfigyelte, hogy az alkohol erjedése során gáz keletkezik, és ez kioltja a közelébe tartott faforgácsot. Ez adta aztán az ötletet a kísérletéhez. Otthoni laboratóriumában előállította ugyanazt a gázt, ami a szén-dioxid volt. Majd ezek után vízben oldotta. Így a víz kellemes, fanyar ízűvé vált. Megszületett a szóda!

Szódagép feltalálója

Jedlik Ányos 1826-ban egy ásványvíz helyére gondolt ki egy mesterségesen előállítható szénsavas vizet. És ennek a víznek az előállítására szolgáló eszközt mutatta be aminek “apparatus acidularis” nevet adta. 1829-30 körül dolgozta ki a savanyúvizek készítésének módját. A mesterséges ásványvíz vagy szikvíz gyorsan elterjedt az országban. Nevéhez fűződik a szikvíz olcsó nagyüzemi gyártása Magyarországon. Szódavíz mellé jól eshet egy pohár prémium szörp is: Picur szörp