Vízautomata

Mit tud egy vízautomata

A VIZES-KOCSI vízautomata kínálata a legjobb vízadagoló berendezéseket vonultatja fel, hálózati- és ballonos vízadagolók kategóriában is. Ezeket a berendezések modern technológia, és többfunkciós működés jellemzi.

Szűrési folyamatok

Minden vízadagoló automata rendelkezik szűrő filterekkel, és szűrő rendszerekkel. A ballonos vízadagolóban csak egy szűrő van mivel az ásványvíz eleve tiszta, plusz a palackozás előtt további szűrés előzi meg. A hálózati vízadagolókban úgynevezett UV szűrő rendszer távolítja el még az esetleges baktériumokat is. Mindezt megelőzi egy másik szűrő ami a nagyobb szennyeződéseket szűri meg. Így lesz tiszta víz minden pohárban.

Hőmérséklet szabályozás

A hálózatra köthető és a ballonos vízadagoló vízautomaták állítható hőfok funkcióval rendelkeznek. Mindenki maga szabályozhatja a víz hőmérsékletét még a vízfogyasztás előtt. Hideg- és forróvíz egyaránt előállítható igény szerint.

Mentes és szénsavas víz

Ha valaki éppen szénsavas vízre vágyik, azt egy gombnyomással elérheti szénsavas vízadagoló automatáinkból. A beépített buborékos víz készítő funkció pillanatok alatt elkészíti a megfelelő szénsavas vizet.

Szakszerű üzembe helyezés

Mielőtt üzembe helyezünk egy automata vízadagolót, leteszteljük és kitisztítjuk. Csak ezek után szállítjuk ki és helyezzük üzembe. Így már azonnal iható a kiadagolt víz. Két-három havonta érdemes teljesen átmosni a gépet, többször is. Először ki kell fertőtleníteni, majd jöhet az öblítés.

Vízautomata karbantartás

Minden kihelyezett gépünket rendszeresen karbantartjuk. Ez azt jelenti, hogy teljes tisztításon és fertőtlenítésen mennek keresztül vízautomata eszközeink. Ezzel teljes mértékben higiénikussá tesszük újra és újra a vízadagolókat.

Vízautomata tisztítás profin

Minden tőlünk vásárolt vízautomatát 100%-os tisztaságban adunk át. Minden segítséget és tájékoztatást megadunk a helyes használatához. Lehetőséget biztosítunk a rendszeres karbantartás és tisztítás igényléséhez. Cégünk munkatársai az erre a célra kifejlesztett fertőtlenítő szereket használják, a megfelelő eszközökkel kiegészítve. Ugyanakkor mindenre garanciát vállalunk. Ha azonban mégsem szeretne valaki mindezzel élni, erre az esetre adunk pár hasznos tanácsoz az otthon elvégezhető tisztításhoz.

Otthoni vízadagoló tisztítás

Fertőtlenítő elegy összetevők: 5-6 liter víz, 20-30 dkg citromsav vagy 10-20 ml háztartási ecet. Összekeverés után be kell tölteni a vízadagoló ballonnyílásába, és hagyni állni legalább 24 órát. Ezután úgy kell leengedi a vizet, hogy felváltva mindkét csapon átfolyjon. Legvégül szintén 5-6 liter tiszta vizet kell beletölteni, és újra leengedni mindkét csapon keresztül váltakozva. Ezt legalább 2x meg kell ismételni.

Fontos!

Mielőtt elkezdi kapcsolja ki, majd áramtalanítsa a vízadagoló berendezést. Ha hosszabb ideig nem használj a készüléket, akkor szintén ki kell kapcsolni, és az újra használat előtt kitisztítani.

Comments are closed.