ballonos ásványvíz automata bérbeadása

Ballonos ásványvíz automata bérbeadása

Ballonos ásványvíz automata bérbeadása kedvező áron

A VIZES-KOCSI ballonos ásványvíz automata bérbeadása területén is kiváló választás. Mentes- és szénsavas ballonos vízadagolók is rendelkezésre állnak. Akik a mentes vízre vágynak vagy éppen a buborékos vizet isszák, nálunk mindkettő előállításához találnak vízautomatákat. Az ballonos vízadagolók bérleti díja változó. Mentes vízadagolók: 3500 Ft + áfa/hó. Szénsavas vízadagolók: 6000 Ft + áfa/hó. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ballonos vízadagoló típusok

Számos ballonos vízadagoló automatát tartunk készleten. A ballonos vízautomaták teljesítményük és funkciójuk alapján az igényekhez illeszthetők. Természetesen segítünk a választásban, hogy a legoptimálisabb vízadagoló kerüljön otthonába vagy irodájába. Ezekből választva gyors bérleti szerződéskötés után, következhet a kiszállítás és a helyszíni beüzemelés. Mindent előkészítünk a zökkenőmentes vízellátáshoz. Már csak telefonálni kell, ha fogyóban a ballonos víz mennyisége. Víz mellé jól jöhet néha egy pohár finom szörp is. Kóstolja meg a prémium Picur szörp ízeket.

Díjtalan ballonos víz kiszállítás

Minden tőlünk bérelt ballonos vízadagoló automata utántöltéséhez szükséges ballonos vizet, ingyenesen szállítjuk ki a megfelelő helyszínre. Csak a víz árát kérjük el és a ballon betétdíját egyszeri alkalommal. Utána folyamatosan cseréljük. A VIZES-KOCSI mindent megtesz azért, hogy leendő- és új ügyfelei a legnagyobb elégedettség közepette fogyasszák a legjobb minőségű hazai ballonos vizeket. Mindezt megtámogatva napjaink legmodernebb technológiájával készült vízadagolók segítségével és szakértelmünkkel.