Szénsavas vízadagoló automata

Szénsavas vízadagoló automata

Minden amiért jó egy szénsavas vízadagoló automata

A szénsavas vízadagoló automata kitűnő választás azoknak akik pezsgésre vágynak és imádják a buborékos vizet. Hálózatra köthető vízadagoló automatáink ezen változata képes hideg-meleg tisztított víz előállítására és szénsavas víz készítésére is. Ez a vízadagoló automata kitűnő választás azoknak akik pezsgésre vágynak és imádják a buborékos vizet. Hálózatra köthető vízadagoló automatáink ezen változata képes hideg-meleg tisztított víz előállítására és szénsavas víz készítésére is.

Szénsavas vízadagoló automata tulajdonságai

Hideg- meleg- szénsavas átfolyó rendszerű jégakkumulációs vízautomata képes 15 liter szénsavas víz előállítására óránként. Ez elég mennyiség ahhoz, hogy akár egy nagyobb irodaház, rendelő, sok alkalmazottat foglalkoztató cég dolgozói folyamatosan szomjukat oltsák. A napi vízszükséglet tömeges kielégítésére tökéletesen alkalmas berendezés. Több száz ember fogyaszthat minőségi vizet a vízadagólók segítségével. Amennyiben szükséges egy helyszínen több automatát is beüzemelünk. Víz mellé jól eshet egy pohár prémium szörp is.

Vízadagoló helyigénye

A vízadagoló méretéből adódóan bárhol elhelyezhető, ahol van a közelben vízhálózatra való csatlakozási lehetőség. Alapterülete 34 x 34 cm, ezért szinte alig foglal helyet, nem sokat vesz el a térből. Lakások, családi házak közlekedőiben ugyanúgy megférnek, mint az üzemek vagy irodaépületek folyosóin. Diszkrét és modern kinézetük színvonalat ad az adott helyiségnek. Összességében elmondható, hogy komoly teljesítmény mellett soha nincs útjában senkinek és semminek.