Szentkirályi szénsavmentes ballonos víz 19 L-es

Szentkirályi ballonos víz 19 L

Szénsavmentes Szentkirályi ballonos víz 19 L

A világdíjat nyert Szentkirályi szénsavmentes ballonos víz 19 L-es kiszerelésben magában hordozza a természetes ásványi-anyag tartalmat. A föld mélyében húzódó több millió éves folyó biztosítja a forrást ehhez a rendkívüli víz előállításához. Rendszeres fogyasztása felfrissít, és összetevői révén kedvező hatást fejt ki a szervezetre.

Ásványi anyag tartalom

Kalcium (Ca2+): 63 mg/l, Nátrium (Na+): 21 mg/l, Magnézium (Mg2+): 26 mg/l, Hidrogén-karbonát (HCO3-): 400 mg/l, Összes ásványi anyag: 520 mg/l, Nitrát: nem kimutatható, Nitrit: nem kimutatható pH: 7,4.

Szentkirályi Emese természetes szénsavmentes ásványvizek

A Szentkirályi Emese ásványvíz szintén a mélyből kerül kitermelésre. Kalciumot és magnéziumot tartalmaz, kellemes édes ízű, enyhén lúgos kémhatású ital. Kiváló szomjoltó és frissítő is egyben. A napi folyadékmennyiség bevitele ebből a vízből is pótolja a szervezet számára fontos összetevőket.

Ásványi anyag tartalom: Kalcium (Ca2+): 58 mg/l, Nátrium (Na+): 37 mg/l, Magnézium (Mg2+): 21 mg/l, Hidrogén-karbonát (HCO3-): 407 mg/l, Összes ásványi anyag: 560 mg/l, Nitrát: nem kimutatható, Nitrit: nem kimutatható.

Ballonos víz kiszállítás

Vállaljuk cégek és magánszemélyek teljes körű ivóvíz és ásványvíz ellátását minden mennyiségben. Valamint prémium Picur szörp szállítását is. A ballonos víz kiszállítás szolgáltatási területeinken ingyenes!