Szentkirályi ásványvíz

Ásványvíz

Miért jó választás az ásványvíz?

Az ásványvíz az egyik legjobb választás, ha egészséges vizet szeretne valaki rendszeresen inni. A víz lételemünk és a szervezetre gyakorolt hatása még kedvezőbb lehet, ha ásványi anyag tartalom is van benne. Magyarországon az egyik ilyen természetes víz a Szentkirályi, amit a Föld mélyében húzódó több millió éves folyóból hoznak a felszínre.

Milyen víz lehet ásványvíz

A Szentkirályi természetes víz, tiszta és a mikrobiológiai szennyeződésektől mentes folyadék. Ahhoz, hogy ezt egy vízről ellehessen mondani szigorú követelményeknek kell, hogy megfeleljen. A forrása védett vízadó réteg kell, hogy legyen. Nem lehet benne semmilyen mikro- és makro szennyeződés. A szén-dioxidon kívül más anyagot nem szabad hozzáadni. Nyomelem- és ásványi anyag tartalmának az egészségre gyakorolt hatását tekintve kedvezőnek kell lennie.

Hogy lesz az ásványvízből ballonos víz

Palackozó üzem mindig a vízvételi helyre épül. Ez is fontos szerepet játszik a víz minőség megőrzésében. A talaj vízadó rétegéből kinyert természetes ásványvíz a felszínt elérve teljesen tiszta, és minden szennyeződéstől mentes. Azért, hogy a továbbiakban is így maradjon, napjaink legmodernebb technológiáit kell bevetni. Többszörösen ellenőrzött útvonalon, számtalan szűrőberendezésen át folyik a víz a palackozó gépsorig. Miután minden ellenőrzési folyamat garantálja a megfelelő értékeket bele kerül a 19 L-es ballonokba.