19 L-es Szentkirályi, Domi-Aqua ballonos víz

Ballonos ásványvíz

Szentkirályi ballonos ásványvíz fogyasztásának előnyei

A Szentkirályi ballonos ásványvíz fogyasztása garantáltan növeli az emberi szervezet hidratáltságát. Plusz a benne rejlő ásványi-anyagok pótolják a napi kalcium és magnézium utánpótlást. Erre alkalmas a klasszikus Szentkirályi és Emese szénsavmentes ásványvizek bármelyike.

Ballonos víz fogyasztási tanácsok

Napjában többször meglehet inni egy-egy pohár vizet. A szomjúság oltásán túl a szervezet igényli az ásványi-anyag pótlást is. Lefekvés előtt és felkelés után érdemes vizet inni. Ha megtudja állni valaki, akkor a cukros üdítőitalok helyett válasszon szintén vizet a folyadék bevitelhez. Étkezések után is fontos a vízivás. Persze lehet néha kivételt tenni, és meginni egy pohár prémium szörpöt.

A természet kincse

A 19 literes Szentkirályi Szent István és Emese ásványvíz földalatti folyókból kerül kitermelésre. Természetes kalcium és magnézium tartalma megmarad a csúcstechnológiájú feldolgozó gépsorokon való feldolgozása után is. Ezért ennek a ballonos víznek a fogyasztása kifejezetten egészséges.

Szentkirályi ballonos ásványvíz

Ásványi anyag tartalom: Kalcium (Ca2+): 63 mg/l, Nátrium (Na+): 21 mg/l, Magnézium (Mg2+): 26 mg/l, Hidrogén-karbonát (HCO3-): 400 mg/l, Összes ásványi anyag: 520 mg/l, Nitrát: nem kimutatható, Nitrit: nem kimutatható. pH: 7,4.

Emese ballonos ásványvíz

Ásványi anyag tartalom: Kalcium (Ca2+): 58 mg/l, Nátrium (Na+): 37 mg/l, Magnézium (Mg2+): 21 mg/l, Hidrogén-karbonát (HCO3-): 407 mg/l, Összes ásványi anyag: 560 mg/l, Nitrát: nem kimutatható, Nitrit: nem kimutatható.