Hálózati vízadagoló

Hálózati vízadagoló

Környezettudatos hálózati vízadagoló automata

Hálózati vízadagoló alkalmazásával minden otthonban biztosítható a tisztább csapvíz. Garancia erre a csúcsminőségű technológia és szakértelem amivel rendelkezünk. Ugyanakkor környezettudatos megoldás is egyben, ha ilyen készülékkel állítunk elő tisztított vizet. Egészséges, finom és jó minőségű víz a végeredmény, amit az egész család fogyaszthat. A vízadagolók értékesítésén túl bérbeadással is foglalkozunk. Kedvező opciók mellett helyezünk ki családi otthonokba és munkahelyekre gépeket. Az értékesített és bérelt adagolókat rendszeres tisztítjuk és karbantartjuk.

Álló hideg és meleg hálózati vízadagoló

Álló és asztali vízadagolók is rendelkezésre állnak, hogy minden igényt maximálisan kitudjunk elégíteni. Legyen lakossági vagy céges megrendelés, hálózati vízadagoló automatáink minden elképzelést felülmúlnak. A tiszta hideg és meleg vizeken kívül, széndioxiddal dúsított vizet is képesek előállítani szódaautomatáink. A kínálatunkban felvonultatott vízadagolók és szódagépek otthoni és ipari változatokban is választhatók. Szóda mellé jó választás egy palack prémium szörp.

Egyszerű beüzemelés

Tulajdonképpen semmi extrára nincs szükség ahhoz, hogy egy ilyen vízadagoló üzembe helyezésre kerüljön. Minden otthonban vagy munkahelyen, irodában, rendelőben van áramellátás és vízhálózat. Nagyjából ez a két feltétele annak, hogy hadrendbe állítsuk bármelyik vízadagolót.

Vízadagolók rendszeres karbantartása

Minden egyes karbantartási munka alatt teljesen áttisztítjuk a vízadagoló automata berendezéseket. Kicseréljük a régi elhasznált szűrőbetéteket újra, és nem utolsó sorban a gép vízkőtelenítését is maradéktalanul elvégezzük.